| Allxx a întrebat:

Buna!

Sunt noua pe aici si am si eu o intrebare...
De la o vreme au inceput sa-mi iasa multi cosi insa doar pe frunte ...sunt foarte durerosi... m-am dat cu alcool medicinal cu crema de galbenele diferite masti de care am auzit tot de pe net sau de la prietene. si nu au functionat si asta ma duce cu gandul la faptul ca ar putea fii o problema de sanatate ...va rog un sfat sau un remediu ca deja nici fondul de ten nu mai rezista! Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"multi cosi"rolling on the floordoamne ai dat bacul?rolling on the floorok sa revenim incearca clerasin, sau cel mai bine este putin mai scump dar este super bine sa te duci la dermatolog te trateaza ala si stie si ce creme sa iti dea care o sa mearga 100% cu ce problema ai tu.Succes

| CezaraMD a răspuns:

Pai in primul rand le-ai acoperit cu fond de ten si asta nu se face.
Du-te la un dermatolog si o sa-ti spuna el ce trebuie sa faci cu aceste multe cosuri.

| ισηιк a răspuns:

Cam aceeasi problema o am si eu...am incercat cu zynerit si nu am avut rezultate...cineva mi-a recomandat sa ma spal cu crema de ras pentru barbati {nivea, gilet}.am incercat si ma spalam in fiecare zi de 6 ori si mi-au trecut toate. sper sa iti foloseasca si tie metodakissfunda?