Poate te mananca pentru ca schimbi sampoanele foarte des.foloseste doar unul.dar trebuie sa mergi la control. daca chiar ai paduchi o sa-ti dea un ulei sau sampon cu care sa te dai si o sati dispara,, paduchii'' funda?
Daca i.ai luat recent nu se vad. Uite ce trebuie sa faci:
1.Ia un pieptene cu dinti foarte desi si pieptanate cu capul in jos pe un cearsaf alb, sau in cada. Daca ai o sa cada.
2. Apoi ia un litru de otet normal, si amestecal cu 2 linguri de sare mare si o cana jumatate de apa.Stai in cap cu el cam vreo ora si apoi pieptanate iar.Si spalate normal.Trebuie sa te usuci foarte bine la par.
3.Repeta operatiunea cu otet 4 zile la rand, in fiecare seara.Stai linistita mirosul dispare cand te usuci.
4.Si trebuie sa te piepteni doar cu acel piaptan si sa schimbi lenjeria de pat zilnic. O cunostinta de-a mae a avut paduchi si nu a scapat de ei cu produsele din comert, otetul este foarte bun si sa folosesti balsam ca usuca parul. Paducii nu se vad pur si simplu decat daca ai parul foarte rar, se vad lindinii, adica ouale de paduchi, dar doar dupa o saptamana de la infestare. Sper ca ti-am putut fi de ajutor!
Sora mea a venit de la scoala cu paduchi si mi-a dat si mie…ufff.
Eu si sora mea avem un un par tare frumos si lung si am cautat sa folosim un produs anti-paduchi si lindini natural, care sa nu ne arda parul sau sa ne provoace arsuri scalpului
Am gasit un gel natural impotriva paduchilor cu ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil) de la Thursday Plantation.
Chiar de la prima utilizare efectele s-au vazut. Eu si sora mea am fost tare multumite de gelul natural anti-paduchi, ne-au scapat complet de paduchi si ouale lor.
Pe langa faptul ca gelul ne-a scapat complet de paduchi si lindini…mi-a placut foarte mult ca a venit cu un pieptan special de paduchii din otel inoxidabil care ne-a ajutat.
Pup
Buna! Stai linistita nu face nimic daca ai paduchi, partea cea buna e ca poti sa scapi de ei, inca ceva fratele tau nu tea cautat bine cand eram eu mica la 7 ani am avut de la o alta fata ma cautata tata si zice ca nu aveam si dupa ce m-a cautat mami mia gasit ...in fine i-am eiminat si tot asa ma manca capu...ai bine mergi la control acolo sigur ati spunesi nu e nici o problema.BAFTA
Paduchii is mici si te manca capu foarte tare,,, e posibil sa ai dermatita seboreica care se face ca si matreata si is bobite mici ca si alea de la mustar si te mananca de la ele...nu cred sa ai paduchi posibil sa ife ce zic eu
Buna! Daca te mananca capul nu inseamna neaparat ca ai paduchi. poate ai matreata.
Nu te panica, poate chiar nai, doar ca ai matreata sau ai nisip in par sau chiar choaja, nu tot timpul cand te mananta parul ai paduchi
MariaLarissa întreabă:
Xerol întreabă: