| Alexiatha a întrebat:

Buna sunt o fata de 12 ani s inca nu mi a venit ciclul. Am o mare problema mi au aparut un fel de buburuze pe zona intima si nu stiu ce sa fac, seara nu ma ia somnul pentruca tot am mancarimuri in zona intima. Ajutor! La mama mea nui pot spune pentruca mi e frica. Ajutor!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Faranume1111 a răspuns:

Oo,nu ar trebui sa iti faci griji,e o infectie pe care o poti lua pur si simplu de la toaletele publice sau daca intretii relatii sexuale sau bacterii. o sa iti treaca fara sa faci nimic, si eu am patit deoarece sunt foarte sensibila, dupa cateva zile, iar daca nu iti trece v-a trebui sa te sfatuiesti cu cineva obligatoriu, sa nu iti fie frica pentru ca nu are de ce!

1 răspuns:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Acele "buburuze" şi mâncărimile din zona genitală pot indica o infecţie genitală/vaginită, cel mai probabil, o candidoză!
O poţi lua chiar de la o toaletă publică, sau o poţi face dacă ai urmat un tratament recent cu antibiotice...

TREBUIE să vorbeşti cu mama ta şi te va duce la un control ginecologic!
O să-ţi prescrie o Cremă cu care să te ungi în zona genitală happy

Toate cele bune!