Heyy Esti o fata destul de inalta pentru varsta ta deci nu trebuie sa te ingrijorezi in legatura cu greutatea ta Eu cred ca nu e nimic inneregula.Stai linistita
In mod normal la inaltimea ta ar trebui sa ai 57 de kg dar cred ca esti ok mai ales ca ai doar 12 ani
Greutatea ideala este cea care te face sa te simti bine in pielea ta.Nu conteaza ce inaltime sau ce varsta ai.Totusi pentru varsta ta si inaltimea ta este foarte bine. fundita PLZ
Buna,greutatea ta este normala nu ai pentru ce sa-ti faci griji eu am 15 ani si am 1.67 si 55 kg, deci e normal
Nu conteaza varsta ci inaltimea si greutatea...
Nu conteaza cati ani ai, ci ce inaltime ai.
o persoana sanatoasa are cam cu 5-10 kg mai putin decat ultimele 2 cifre de la inaltime.
daca ai 1.67, greutatea ideala este intre 57-62 kg.
Nu esti ceva iesit din comun dar la fete, inaltimea ideala la varsta ta este de 1, 65(adica aproape inaltimea ta), iar greutatea de 49 kg.
Pai eu stiam ca normal fete trebuie sa aiba cu zece kilograme mai putin decat inaltimea.Deci dupa parerea mea esti ok.
Cele mai multe fete ar spune ca esti grasa.Dar nu esti, pe bune! adica esti normala.Trebuie sa fie undeva pe google un tabel cu greutatea corespunzatoare sexului, varstei si inaltimii.CP
Gabriel_Ianis_2000 întreabă:
anonim_4396 întreabă: