| Katoky a întrebat:

Buna sunt o prietena de a lui Deea ma numesc Florina is cu acordul lui Deea pe cont si ea e la mine vreau sa va intreb am facut febra 39 cu 2 si parintii ma vor duce la spital asa au zis. Cand iti pune si iti scoate branula doare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DraudeS a răspuns:

Buna!

Ustura putin ca la o punctie venoasa. Nimic sa zici ca te tortureaza.

Sanatate!

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de cat de priceputa e asistenta. Poate ustura putin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stii eu am avut febra 39, 9 si nu m-au dus la spital si sunt vie

| Katoky explică:

Da eu am si ameteli si ma doare gatu... tusesc

| Katoky explică:

Sa nu va suparati pe mine dar va au funda cand vin ed la spital si cand pot intra sa nu va suparati va promit

| Razvanp69 a răspuns:

Deci iti zic din propria experienta ca e urata branula aia, la inceput te ustura putin dar iti revii si te obisnuiesti cu ea, din cate stiu eu la febra nu prea se pune branula. La febra eu iau o fiola de algocalmin si trece repede.

| Izukie00 a răspuns:

Buna.Eu am avut febra 40 si nu m-au dus ai mei la spital, dar daca asa considera parintii tai ca e bine, asa e. Am avut si eu branula, ustura putin, dar nu insuportabil, gen ca iti vine sa sari pe lustra de durere. O intepatura usoara. E exact ca atunci cand te intepi cu acul din greseala. Nu-ti face griji. Numai bine!