| Zuzzy05 a întrebat:

Sunt pe stop si ma doare rau burtasad. Ce pot sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CarmenR a răspuns:

Buna. E o durere normala. Cred ca toate am trecut prin asa ceva. Ia un Nurofen sau un Piafen. In cazul in care nu te vei simti mai bine incalzeste putina apa si pune-o intr-o sticla, preferabil de sticla, si tine-o in zona dureroasa. De asemenea poti sta in pat in pozitia fetala, adica cu picioarele stranse si lipite de piept, ca sa-ti alini durerea. Multa sanatate!

12 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Of, problema asta!
Un ceai de mușețel, indometacin (supozitor), scobutil (tabletă), o sticlă cu apă caldă pe burtică. Evită baia și dușul în perioada asta.
Efortul fizic și psihic redus la minim.
Sănătate.
Pa, pa.

| mymed a răspuns:

Ia un analgezic

| mgtow a răspuns:

Astepti sa treaca durerea

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Ia un algocalmin şi nu te va mai durea! Baftă!

| laura_8904 a răspuns:

Pune un bidon de apa calda pe burtik si daca persista intreaba la farmacie de ceva medicamente pup

| AnnaMariaaa a răspuns:

Tine pe burta o sticla cu apa fierbinte.

| Zuzzy05 explică:

@Legiutoarea : pffu as vrea eu sa nu depun efort psihic acum happylaughing dar imi fac tema la mate + cometariu literar :p. Multumesc tuturor pentru ajutor si dupa ce imi trece durerea voi da fundita kiss!

| OliviaHoran a răspuns:

Ia un Nurofen

GossipGirl

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

I-a un nospa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai eu sunt p stop acum s nu mai puteam.am luat un Ibalgin forte si in 5 min mi-a trecut e pptr migrena, dureri dentare, dureri musculare si DURERI MENSTRUALE

bafta pop

| diana_3226 a răspuns:

Ia un nurofen sau no-spa e buna sichestia apa calda
tias recomanda sa nu ei algocalmin cel putin mie doctorul mi-a zis sa nu iau
sper ca te-am ajutatwinking

fundita?love struck

| Crissu_9853 a răspuns:

Buna. Ia ceva foarte caldut si maseazate usor sau lasa acolo pe burtica. Poti lua o sticla cu apa calda inauntru, va merge. am incercat si eu si mi-a calmat durerea!