Buna! Faptul ca te-au durut de obicei sanii sau ai dureri la menstruatie nu inseamna ca se va repeta asta de fiecare data. Depinde
Ma indoiesc ca ai fi insarcinata, insa pentru. linistea ta, poti face un test de sarcina. Onedia One costa doar 3 lei la farmacia Belladona si e super ok. Daca ai fi insarcinata, ti-ar iesi sigur pe test. La fel, cantitatea de sange pierduta la menstruatie poate diferi de la o luna la alta. In plus, poate e doar o "pauza" scurta de cateva ore sau o zi si apoi iti va curge sange din nou pana se incheie menstruatia. Mie mi se intampla sa imi vina uneori in cantitati normale in primele doua zile, apoi in a treia zi sa nu imi mai curga aproape deloc si culmea, in a patra zi cand incep si eu sa ma bucur ca vai, imi trece mai repede, ma trezesc ca incepe sa imi curga la fel de mult ca in primele doua zile si ma tine pana in ziua 5.
Nu mai citi atata pe net, te stresezi mult și asta poate fi o cauza: stresul. Părerea mea este că ai răcit la ovare și ovulația din luna respectiva nu a avut loc cum trebuie, iar la menstruație probabil nu a mai avut ce sa se elimine. Fii foarte atenta și ai mai multa grija de tine! Daca incep sa îți apară orice fel de durere adresează-te unui medic. Sper sa fi ok! Te pup