Eu zic prima data, trateaza-te de raceala, iar daca tot insista durerile, atunci da.
Depinde. Despre ce dinti vorbesti? Despre dintii maxilari sau mandibulari?
Daca este vorba despre dintii superiori, posibil sa fie de la sinuzita.
Dintii superiori da, dar au fost momente in care m-au durut si cei de jos dar mai mult cei de sus dor rau.
La dintii inferiori, acolo nu prea are importanta raceala. Adica nu afecteaza mai deloc la mandibular. Iar la dintii superior, se intampla cam in 80% dintre cazuri, la dintii tai superiori, mai ales la dintii laterali, radacinile lor, iti intra in sinus (cel mai bine se vede la radiografie). Iar sinusul tau este plin cu puroi din cauza racelii.
Da dintii laterali nu cei din fata.
Exact. stiu ce vorbesc sunt la stomatologie student.
Si trebuie sa merg la medic neaparat sau pot trata cu ceva acasa?
Ce medicamente iei pentru raceala? sper ca nu amoxacilina.
Sincer nu am luat decat 2 pastile de paracetamol si 1 ipubrofen pentru dureri de dinti zilele trecute si Acc pentru tuse.
De cand ai durerile?
La dinti? De joi a inceput usor usor.
Daca pana maine nu dispare durerea, sau macar sa mai treaca de durere, du-te la un stomatolog.
Ma gandeam ca trebuie sa merg sa vad de raceala, si daca e tratata corespunzator mi-ar trece si durerea de dinti.Sau sa merg la orl.Deci ma sfatuiesti sa merg la stomatolog.
Multumesc!
Eu zic prima data, trateaza-te de raceala, iar daca tot insista durerile, atunci da.