Ia Propolis, cel mai bun medicament natural si iti intareste si imunitatea, numai bun pentru acest anotimp!
Pune pe cineva sati face o frectie cu otet si dupa ia un paracetamol bagate in pat sa transpiri pana nu mai poti si dupa ce iei din pat iesi parca nici nu a trecut raceala pe la tine vb serios.eu am constatat mai de curand nu vroiam sub nicio forma sa imi faca frectie mai ales cu otet, dar pana la urma ma invis boala si am zis sa incerc si dupa ce mi-a facut si am iesit din pat chiar nu mai aveam nimic.
Buna!
Bea ceai cald, stai in pat. Du-te la farmacie sau la doctorul de familie pentru niste medicamente necesare.
Insanatosire grabnica!
Pa, pa.
Du-te la doctorul de familie sa te consulte si sa-ti dea o reteta. Eventual ia Fervex, bea multe ceaiuri cu lamaie, baga picioarele in apa fierbinte cu sare.Insanatosire grabnica! Anul trecut si eu am fost racit rau de am ajuns la injectii din 6 in 6 ore
Ai grija sa fie cald in camera in care stai, imbraca-te corespunzator si ai grija sa nu stai in curent.In aceasta perioada opteaza pentru bai(in locul dusurilor)si usuca-te cat mai repede posibil(poti folosi si uscatorul de par daca e cazul). Bea ceai fierbinte de musetel sau menta si evita sa consumi alimente sau lichide reci. Un medicament pe care-l recomand calduros(si eu l-am incercat in urma cu ceva vreme cand eram racita puternic si in cateva zile ma simteam mult mai bine)este Oscillococcinum.Insanatosire grabnica.