Bea ceai fierbinte cu miere de albine, sau laptic, sau vin fiert, sau fa-ti o bombonica din zahar ars si pap-o
Eu cred ca nu am mai luat pastile de vreo 2 ani. indiferent de stare bolii... fie raceala, gripa. remediul : tzuica, ceai de lamaie, o lingura d emiere cu nuca si ceai, vin rosu si piper/ frunze de dafin. cand e iarna... si vezi sa nu ai amigdalitele inflamate
Pai cand iti este sete bea ceai destul de fierbinte si cu miere ...sau fa-ti lapte si cu miere sau daca nu miere simpla, e buna pentru ca iti unge gatul :X
Eu am avut probleme cu gatul vreo 2 luni. Timp in care am incercat foarte multe remedii si am luat multe pastile, siropuri .
Si. pana la urma. mi. a spus cineva sa folosesc un ceai de ceapa ceva de genu`.
Din cate imi amintesc. trebuia fiarta ceapa cu totul(netaiata). apoi lasata cateva minute sa se raceasca, scoasa din apa si aruncata. si ce ramanea in ibric pus intr. o cana adaugandu.se miere sau zahar
Eu am avut probleme cu gatul vreo 2 luni . Timp in care am incercat foarte multe remedii si am luat multe pastile, siropuri .
Si. pana la urma . mi.a spus cineva sa folosesc un ceai de ceapa ceva de genu` .
Din cate imi amintesc . trebuia fiarta ceapa cu totul(netaiata) . apoi lasata cateva minute sa se raceasca , scoasa din apa si aruncata .si ce ramanea in ibric pus intr.o cana adaugandu.se miere sau zahar .