Buna!
-Bea ceaiuri (mai ales de musetel) dar ai grija sa nu le bei fierbinti ci cal; du-te
-Ceaiurile indulceste-le cu miere si adauga lamaie(caci are vit c, si iti mai intareste sistemul imunitar)
-Alta reteta care la mine a functionat foarte bine :
3-linguri de otet
3-linguri de miere
3-linguri zeama de lamaie
amesteca totul in pahar si bea. repeta procedeul de 3 ori pe zi
important e sa suporti gustul.
Si ai grija umbla gors imbracata, caci frigul incetineste procesul de vindecare.Hainele la moda sunt subtiri( deci uita de moda pentru moment si imbraca-te gros si foarte gros.
Iar pentru durerea de gat am alta reteta:
combina intr-un pahar urmatoarele( se cheama "sodou")
un ou crud
lapte
miere.
Incalzeste-l putin si beal (important este sa suprti gustul) daca vrei sa iti fie bine
Insanatosire iti doresc
Pentru stomac iti recomand ceai de galbenele
Alte idei, un masaj (daca are cine sa iti faca.
Insanatosire
Viziteaza un medic.El stie ce e mai bine pentru sanatatea ta.Macar asa daca e ceva rau poti preveni din timp.Craciun fericit si sper sa nu fie ceva grav!
Poti incerca sa te odihnesti macar 2 ore sa stai in pat si sa te uiti la un film si sa bei un ceai cald (poti incerca si de tei) sau iti poti face daca te doare si in gat miere, cu lamaie si cu zahar si sa iei o lingurita cand simti nevoia si pentru stomac... cred ca un nospa intreaba la farmacie si sigur te vor ajuta Craciun fericit!
Eu iti spun sa stai in pat urmatoarele 2 zile bea ceai fierbinte, si ia o pastila nurofen, asta o sa te ajute.Craciun fericit!
reginawow111 întreabă: