Salut Radu, in primul rand nu ar trebui sa te joci cu petarde deoarece sunt interzise. Dar asta o faci pe riscul tau.Este doar alegerea ta.
Eu am avut timpanul fisurat si m-a durut foarte tare urechea dar mi-a si bipait in acelasi timp.
Daca pe tine nu te doare urechea si doar auzi un ''fusait'' dupa cum spui tu nu este nimic grav din punctul meu de vedere. Dar daca continua pana maine iti recomand sa te duci la medic.
Numai bine!
Ce poti sa faci? fa-i o vizita medicului ORL-ist pentru consult.Nu uita : Legea cauzei si efectului-orice fapta de-a ta va avea efect in viitor.
Salut Radu.
data viitoare fii mai atent, ai produs un soc urechii interne. daca nu trece pana maine ar trebui sa te duci la spital. Daca ai timpanul spart o sa te doara si capul tare si o sa ai ameteli, dar cred ca esti bine. putin speriat.
E logig, si eu am patit-o. Cand pocneste scoate un zgomot foarte puternic, iar tu ai fost aproape de aia.
Bubuitura a fost foarte puternica si probabil a afectat timpanul. Du-te la doctor daca acel "fasait" persista pana maine. Desi cred ca nu ar fi ceva grav bafta!
Saru`mana, cred ca trece. eu batman am facut cu 3 focuri petarda, nu mai avea praf, doar fitilu`. ce sa si faci.
Acum sper sa dorm cu fssssss ala
App mana mea a avut de suferit