anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna sunt ramona si as vrea sa-mi raspundeti la o intrebare am avut o nastere menstruatia nu era reglata m-am dus la docturu de familie si i-am zis m-a intrebat daca vreau sa iau marvelon28 am spus ca da am iuat din luna iunie era prima luna nu sa reglat in luna iulie nu me-a venit ciclu in agustam avut de 2 ori in septembrie nu am luat pastile mea venit nornal am inceput sa iau iar din octomrie nu mea mai venit trebuia sa-mi vina pe 25 acum suntem in 10 noiembrie si nimic

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Du-te repede inapoi la ginecolog. Pastilele nu se iau asa: mai faci o pauza, mai iei o luna. Cine stie ce dezechilibru hormonal ai, sau daca nu esti cumva insarcinata. fa-ti maine dimineata un test de sarcina din urina de dimineata si apoi du-te urgent la ginecolog.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Ai luat pastilele alea aiurea, mergi la un ginecolog la un control sa nu fi avut ciclu pe sarcina.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Draga mea ar trebui sa te duci la ginecolog si nu la medicul de famile, pastilele este bine sa fie date dupa niste analize de sange si nu dupa ureche. Te pup

| ioanab_2363 a răspuns:

Nu ai mentionat un lucru important. In toata aceata perioada alaptai? Inca alaptezi?

| toxyk a răspuns:

S-ar putea sa ai o problema foarte grava...