| Daiana90 a întrebat:

sunt speriata in legatura cu un lucru si anume ca stau intinsa prea mult. bunica mea spune ca sunt bolnava ca un copil sanatos la 16 ani nu poate numa sa stea jos. Dar eu stiu ca asa am facut mereu de lene cred si ca nu ma atrage nimic sa fac, totul mi se pare plictisitor si ma arunc in pat sau pe scaun la comp.credeti ca e ceva in neregula cu mine? oare chiar sa fie lene si plictiseala sau altceva? Precizez ca de mica sunt asa, de ani de zile, din totdeauna deci nu mi se pare iesit din comun plus ca am pofta de mancare si mananc mult mereu.singurul lucru ciudat sunt durerile de cap si starea de indispozitie dar precizez nici la cap nu am nimic ca am facut un RMN acum doua luni si nu am nimic

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Lenea este doar o problema de educatie, in sensul ca arata ca esti foarte prost educata, rasfatata si lipsita de vointa. Nu e o boala, e doar o slabiciune reversibila daca vrei.

| Raniia a răspuns:

Faci ceva ca sa te simti grozav? Tine minte: cand te simti excelent, arati superb! Lasa lenea si alege un sport care sa-ti placa, ca sa te si distrezi. Poate fi un mod foarte placut sa iti faci noi cunostinte.Incearca sa fii activa, corpul tau are nevoie de ingrijire!

| victorr_3274 a răspuns:

Nu ai nicio problema, pe moment. Da, si eu cred ca e lenea de vina...si eu sunt cam asa. Te doare capul daca nu iesi din casa cu zilele.

| Raptorvitus a răspuns:

Eu sincer nu cred ca e ceva gresit cu tine sau ceva, si eu sunt la fel, nu imi place nimic, uneori nu vreau decat sa stau putin singura sa ma gandesc, nu cred ca asta e ceva rau si in legatura cu indispozitia... ai 16 ani, e normal sa fii putin mai rebela sau mai suparata uneori, din cauza scolii, din cauza altor lucruri, nu cred ca ai ceva!