Visele nu semnifică nimic, toti avem cosmaruri asa ca stai linistita e un vis si atît, ce varsta ai?
Nimic, doar un cosmar si atat.
Chiar NU ti se intampla nimic de la asta.
Panica ti-o creezi tu singura, inutil, fiindca incerci sa iti induci frica si sters de la un amarat de cosmar.
Nu ajuti deloc prin raspunsuri vagi si impertinente, daca nu stii sa raspunzi, mai bine nu o faci.
Nu era un vis.
Ba da, era un vis care ti s-a parut foare real. ca de erai paralizata acum erai tu teapa, fiindca paralizia nu vine si plecaa din scnda in secunda, sau cand iti imaginezi doar.
Scoate mana de sub cap cand dormi!
Nu, nu sa nu ti amorteasca ci sa poti prinde demonii cu ambele maini, ca e mai multi, stii ce zic, da! Apoi ii legi cu fir de rafie ( ca e mai tare, gen) ii agati in tavan si incepi sa i gadili la talpi, asta e procedura basic
Doamne cate ti se pot intampla si tie mai fato!
Ahhhh si inca ceva dormi cu lumina aprinsa, castile pe urechi, sa ai si tv-ul dat la maxim, tamaie aprinsa tot timpul…sa scoata gum gros, sa nu te mai vada demonii sau fantome ce or fi ele ( da’ nu ne gandim la ele ca acolo-i alt basic 2.0
Salut! In primul rand, stai linistita, nu e nimic grav. Sunt reactii normale, cand dormi se petrec mai multe reactii in corpul tau si ai avut ghinionul sa experimentezi paralizia in somn, fie ca vrei sau nu sa crezi asta. Starea de moleseala si faptul ca nu ai putut sa dormi sunt datorate muschilor care se relaxeaza la maxim. Legat de palpitatii, cand dormi, bataile inimii scad, alta reactie normala si probabil ai simtit schimbarea cand te-ai trezit sau ti le-ai indus singura datorita panicii.
Repet, cand dormi se petrec multe reactii in corpul tau, nu doar pui capul pe perna si te trezesti a doua zi. E posibil sa te fi documentate gresit despre paralizia in somn, de aceea iti recomand sa citesti https://doctorneurolog.md/index.php/med-advace/medical-advice/430-c1nd cand ai timp
Am avut de cateva ori paralizie in somn si știu cum este. Ce mi s-a întâmplat aseară sunt singura ca n a fost paralizie in somn
Nu ai avut paralizie in somn de cateva ori, ai de fiecare data cand dormi, e o reactie normala care se petrece. Nu stiu ce alt raspuns ai vrea sa auzi si ce diagnostic ai vrea sa ti se puna, citeste link-ul pe care ti l-am lasat si nu te mai panica fara motiv
LarisaChe07 întreabă: