| Oneforone2132131321 a întrebat:

Buna
.Sunt un adolescent si am o mica problema dar care ma ingrijoreaza putin.
Ma doare (mai mult un discomfort decat o durere puternica) testiculul drept in unele momente. Nu ma doare constant doar uneori fara motiv. Uneori resimt durerea si in scrot sau pelvis. Am facut un control la un urolog din cauza unei alte probleme pe care credeam ca o am(nu o am) si de atunci ma doare putin insa nu constant.
Poate fi vreo problema grava sau doar o resimtire de la o lovitura pe care probabil nu am realizat-o eu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Florin0012 a răspuns:

E de la lovitura pe care tu nu ai realizat-o. Testiculele sunt cele mai sensibile, o simpla lovitura cât de mica costa. Doare și te înțeapă și ți se poate agrava. Pune putina sare în apa asa călduță și ia o cârpă și bag-o în apa și ține-o pe testicul. Ai grija sa nu te mai lovești în zona aia, și dacă durerea persista du-te înapoie la medic. Sănătate îți doresc!

| UsernameSamsung a răspuns:

De la o lovitura, fi mai atent ai grija de testicule ca ai doar doua?