| blockbuster a întrebat:

sunt un baiat de 12 ani si sunt gras, dar in ultima perioada nu prea mananc, nu e problema de asta, dar am tatele mari si sfarcurile mari, si ma ingrijoreaza. Ce trebuie sa fac ca'sa mi se faca normale tatele si sfarcurile. Ajutati-ma va rog. Nu am vorbit cu ai mei si nici nu voi vorbi pe tema asta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Andra_3307 a răspuns:

Nu trebuie sa n mananci ca sa slabesti ba chiar din contra trebuie sa mananci multe fructe, poti cu siuranta sa mananci caren dar nu in exces.salata,legume.Faci miscare(fugi) cam 30 de minute pe zi timp de o luna si nu mai mananci dupa ora 6 si daca itie ste foame iti iei un mar succes asta fac si eu vreau sa slabescwinking am 1 m 70 si 55 kg si vreau sa slabesc; P succes mult:*

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Trebuie sa vorbesti cu ai tai sa te vada un endocrinolog. S-ar putea sa fie de la obezitate, dar e posibil sa ai o afectiune numita ginecomastie care semnifica o dereglare hormonala. Daca am dreptate, oricat te-ai infometa, n-o sa slabesti pana nu iti rezolvi dezechilibrul endocrin.

| andre999 a răspuns:

Te apuci de sport. Am o intrebare, ai mai mare incredere in noi decat in parinti tai? Cel mai bun sfat numai ei ti-l pot da. Noua nu ne pasa daca maine da masina peste tine pentru ca nu te cunoastem dar parintilor tai cred ca le-ar pasa.

| GdX a răspuns:

Multi sunt asa, se dezvolta sanii, dar se face operatie la 18 ani. E problema de organism, de glanda tiroida, poti sa faci foamea un an si nu slabesti. Nu ai ce face du-te la un endocrinolog.

| 1235678907452352 a răspuns:

Dc sa nu vorbesti cu ai tai ei te vor intelege, credhappy
trebuie sa iti faci un program strict cu mesele zilnice mai multe fructe mai putina carnea si foarte mult sport[ sahul nu e un sportwinking] poti sa te inscrii la diverse cluburi sportive handball, fotball, inot, tenis

| klary a răspuns:

De ce nu poti vorbi? Eu am pusti exact de varsta ta si el ma acuza ca sunt prea dispusa la dialog. Dar Nu te speria, pubertatea este cauza ginecomastiei ( asa se cheama) tale. Ea este fiziologica in aceasta perioada a vietii si apare dupa 11 ani la 30% din baieti, la 14 ani la 65% si are regresie spontana intr-un an. In 20% din cazuri poate fi unilaterala

| Cumătru de la Galați a răspuns:

Stai calm, viața-i complicată, ești un băiat deosebit.