| borsamm22 a întrebat:

sunt un baiat de 19 ani, si vreau sa stiu de ce nu imi creste barba si mie, ca la alti baieti de varsta mea, si de ce nu ma ingras deloc. Am 1.86 metri, si 70 kg. Timp de doua luni am incercat sa mananc mult sa ma ingras, am mancat multa carne de porc, slanina etc. Dar degeaba, din potriva am slabit laughing) crying, imi vine sa plang dar in acelasi timp si sa rad laughing. As vrea sa ma ingras, pentru-ca as arata fizic mai bine si m-as simti mai bine.Ma simt ca un copil in perioada pubertati, dar totusi am 19 ani, imediat fac 20 si arat aproape ca un copil sad.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| AlCaponePaRaZiTu a răspuns:

Asa este structura ta genetica.
Uni grasi. alti slabi. Uni parosi alti nau deloc laughing o sa creasca mai incolo. nu iti face griji

| Hokostbaby a răspuns:

Atat timp cat parul pubian iti crste, iti va creste si barba, deci stai fara griji, barbatii se dezvolta vizic pana la 25 de ani.

| larrii a răspuns:

Mai cunosc un tip, are 21 de ani si nu are niciun fir de par pe fata. Asta e metabolismul fiecaruia, nu prea poti controla. In schimb, cred ca te-ar ajuta daca te-ai masturba mai mult, sau sa faci sex daca ai cu cine. Facand lucrurile astea iti stimulezi organismul sa elibereze si sa faca in acelasi timp mai mult testosteron. O alta varianta ar fi sa iti imbunatatesti alimentatia, zincul neavand voie sa lipseasca din organismul tau happy