| Me,myself & I a întrebat:

sunt un pic cam speriata pentru ca de aseara a inceput sa ma doara in piept pe partea stanga si parca mi se parea ca-mi batea si inima cam tare(ma gandeam la ce e mai rau si parca imi era mai rau, m-am speriat), ma gandesc ca poate e o raceala sau poate ca e un junghi de la faptul ca am ridicat o lada cu lemne, eu sunt si sperioasa din fire, poate ca nu e nimic dar ma panichez.nu stiu de ce dar cand am ceva parca mi-e teama sa ma duc la medic.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| katala a răspuns:

Nu mai fi asa speriata. Cateodata inima o mai ia si razna (de oboseala, la efort, cand esti racit, etc). Trebuie sa ajungi la un consult atunci cand problemele se repeta, sau devin foarte dureroase; pana atunci nu te mai panica, pentru ca si panica este un factor care deregleaza ritmul cardiac (chiar foarte rau).

| Sin a răspuns:

Cu cat te gandesti la ce e mai rau, cu atat o sa ti se faca mai rau.
Junghiurile si bataile inimii pot fi si din cauza ca te tot gandesti in subconstient sa nu patesti ceva rau, din cauza oboselii, a vremii sau a efortului.

| valy a răspuns:

Lasa teama la o parte si dai drumul la medic.
Informeaza-ti parintii prin ceea ce treci si o sa te duca ei la spital.
Nu mai sta sa pierzi timpul degeaba.
Cine stie ce ai...mergi la control ca ma iau de tine~x(waiting

| Innocence a răspuns:

Asta-vara am tras si eu o astfel de sperietura. Simteam o durere puternica in centrul pieptului ce se accentua atunci cand trageam aer in piept. M-am speriat deoarece stiam ca poate fi un posibil atac de inima(dar era imposibil, sunt prea mica) si am mers la medicul de familie. Durerea era de fapt cauzata de pleurezia(puroiul) prezenta pe una dintre amigdale, nu era o gravitate, mi-a prescris un tratament si totul a trecut.
In cazul tau poate fi altceva. Curaj! Mai rau va fi daca NU mergi la medic! Bafta!