Este posibil/probabil, ca ciclul tau menstrual sa aiba caracteristica principala aceea de a fi NEREGULATA, fiindca activitatea hormonala este intr-o anumita masura dereglata. In astfel de cazuri lungimea fiecarui ciclu menstrual poate sa fie diferita fata de cele precedente. Astfel pot sa existe abateri mici in +/- de doar 3-5 zile fata de ciclul anterior sau diferentele sa fie de peste 7-10 zile, fara a exista o sarcina formata si instalata in uter. Numai daca diferentele de lungime intre cicluri, in mod frecvent sunt mai mari de 12-14 zile, in acel caz poti sa-ti pui intrebari si/sau sa devii ingrijorata, sa te gandesti cat se poate de serios ca ar fi indicat si necesar sa te pezinti la ginecologie pentru a fi consultata. Multa sanatate!
Nu..decat protejat
Atunci nu poate fi vorba de o sarcină.
Probabil vreo dereglare hormonală.
Daca ai avut un act sexual neprotejat, sau protejet(si s-a rupt prezervativul) e posibil. Daca nu, e ceva dereglare hormonala, dar pentru linistea ta Poti face un test de sarcina BARZA
Am facut testul sure check si a iesit negafiv.dar tor nu mi-a venit pana acum
Am facut testul sure check si a iesit negativ.
Inseamna ca este o dereglare, mai asteapta iar dacă nu fa o vizita unui medic. Sănătate!