| Valentyna290497 a întrebat:

tatal meu a avut o problema cu alcolul, pana a ajuns la spital in sevraj cu vreo 35kg si vaide mama lui. nu l-au bagat la dezalcoolizare insa a avut tratament. de cand a iesit are o problema cu muschii. este teapan si il doare rau muschii de la burta si de pe langa dira spinarii. si-a facut toate analizele si nu are nimic. medicul i-a spus ca e de la pastile asa ca i-a oprit unele insa este la fel. stie cineva de la ce poate fi si cum de poate trata? multumesc! funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dar un neurolog l-a văzut?
Pa, pa.

| JohnnyBi a răspuns:

Il doare rau muschii? nu de alta, dar in corp muschii "e" mai multi de 50 laughing

daca tatal tau a fost la spital pentru un tratament si tu iti faci griji in privinta sa inseamna ca a fost la doctori retarzi/incapabili/dobitoci sau nu isi ia tratamentul cum trebuie. sau nu a descris starea sincer si doctorul a prezumat altceva decat trebuie. asta nu e problema de intrebat aici, asta e problema de dus la alt spital cu doctori mai competenti si pusa intrebarea ACOLO.

| Valentyna290497 explică (pentru JohnnyBi):

Scuze de gresealawinking
Pai ia tratamentul asa cum i-a fost prescris.
A fost si la alti medici dar nu i-au gasit nimic

| JohnnyBi a răspuns (pentru Valentyna290497):

Mai nou daca nu ai relatii doctorii nu gasesc nimic. imi este scarba de statul asta. nu exista diagnostice gresite doar doctori impertinenti

| Valentyna290497 explică (pentru JohnnyBi):

Sau doctori inebuniti de "mirosul banilor"

| dryft3r a răspuns:

Si-a largit dintr-o data stomacul cred. Nu e bine. Sa se lase de bautura! straight face

| Valentyna290497 explică (pentru dryft3r):

Stiu ca nu e bine.
Nu mai bea, insa se simte foarte rau