| alicia2000 a întrebat:

Buna,tatal meu a fost azi la medicul cardiolog cu probleme de hipertensiune iar dupa un ecograf si o electrocardiograma i-a fost recomandata operatia pe inima la iasi,nu stiu diagnosticul,stiu doar ca e vorba despre o valva,medicul a spus ca e vorba de o operatie usoara, cam ca cea de apendicita.are ca tratament prestarium,aspenter, furosemid si nitroglicerina.imi poate spune cineva despre ce e vorba? multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Dalidah a răspuns:

Oho! pot fi o multime de diagnostice puse in cazul unei "valve"...stenoza, insuficienta, prolaps, etc, fiecare cu tratamentul ei. Recomandarea de solutionare chirurgicala (fie ea de corectie, sau plastie, fie de inlocuire a valvei mitrale) poate exista la fel, din mai multe cauze: varsta, anamneza (profilul medical al tatalui tau), perioada de timp scursa de la episodul "reumatic" etc. Este destul de greu sa te linistesc daca nu stiu diagnosticul concret. Despre medicamentatie pot sa iti spun ca este una impotriva hipertensiunii arteriale. Toate cele 4 medicamente ajuta organismul sa lupte impotriva hipertensiunii. Incerc sa iti explic pe cat pot, insa am nevoie de mai multe detalii. Ce pot sa iti spun, insa, este ca trebuie sa ai mare mare incredere in medicul chirurg si in cel cardiolog! Ei sunt cei mai potriviti pentru astfel de situatii, nu TPU! Sanatate si sa ne tii la curent!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Habarnam...straight face dar nu`ti fa probleme straight face matusa mea a fost operata de 3 ori la inima cu probleme extrem de gramewinking