Citostaticele inseamna nasol. Depinde cit de avansata e boala, insa:
0. Depinde de el si de cei din jur sa aiba MENTALITATE de invingatori si nu sa se smiorcaie toata ziua ca gata.
1. Regimul de viata trebuie schimbat RADICAL. Decit citostatice si stres/aer/hrana de oras, mai bine retras la o manastire si meditat in liniste si pace.
2. Ai net. Dupa nick as zice ca faci 20 de anisori anul asta. Multi inainte! Ia si cauta bine de tot despre cancer si terapii alternative. In special pe YouTube o sa gasesti filme cu medici din SUA care au tratat sute-mii de cazuri cu succes fara a baga chimicale si radiatii in ei. Studiaza bine de tot problema. Stiu ca si la noi erau vreo doi medici de-astia mai deschisi la minte, unul dintre ei avea si un blog si discuta problema la modul foarte serios, cu cazuistica concreta si cifre, nu povesti. Nu mai stiu cum il chema, dar il gasesti tu.
Cancerul nu e o gluma, dar nici o condamnare la moarte. Totul e cum il privesti si cum actionezi. La o adica poti oricind sa mori si de la o masea infectata...
Intr-adevar ai dreptate. Crede-ma ca sunt numai 3 zile de cand am aflat. M-am uitat la o gramada de cazuri din care le povestesc oameni care au scapat si oameni care povestesc despre rude ce nu au scapat, am sunat la cel mai bun medic din Milano care lucreaza la un Spital specializat in cancer, doctorul unde este internat ne spune foarte putin pentru ca inca nu stie cum va reactiona corpul lui la citostatice. De clipuri pe youtube sunt saluta. Ce inseamna Tumoare la pancreas am invatat ca pe tatal nostru. Intr-adevar am aproape 20 ani si mi-e frica ca voi ramane fara tata,ceea ce pentru mine este ` dureros` putin spus. Problema e ca unele documentare spun una, alti spun alta. Un doctor spune una,altu spune alta. De exemplu doctorul din Milano ne-a spus ca se poate salva,doctorul din Roma ne-a spus ca e mai bine sa il ducem acasa si sa moara in pace. Vreau si eu un raspuns de la o persoana ce a avut aceasta tumoare si s-a salvat si ce a facut sa scape, poate si noi putem face la fel. Sau macar cineva ce a avut o ruda si stie. In doctori in ziua de azi nu te mai poti baza. Eu inca am o speranta si in puterea lui Dumnezeu, tatal meu nu stie si inca nu suntem de acord sa afle. Pe langa tumoare el mai sufera de diabet, si stim cat sa consumat atunci si greu am reusit sa il facem sa inteleaga ca trebuie sa tina un regim pentru sanatatea lui pentru ca din suparare manca pe ascuns, fuma pe ascuns si cateodata mai si consuma alcolice.
Terapii alternative la cancer=moarte aproape garantata (in chinuri). Bine, nici cu citostatice nu e garantat ca nu va muri in chinuri, dar daca n-a intrat in metastaze mai are o sansa. Astia cu terapiile alternative sunt niste criminali.
La fel si cum tratamentul sclerozei prin dieta vinatorului/culegatorului e mit, nu? Incearca sa fii un pic deschis la minte, sau daca iti place sa sustii mafia farma, fa-o cu niste argumente aparent solide. Daca ar fi sa ne luam dupa tine, cancerul are cauze preponderent genetice si daca crapi citostatice in tine, alimentatia nu conteaza, nu?
@cristimihailov: 1. Studiul China ar trebui sa fie o biblie in domeniu. Desigur ca e ignorat fiindca nu da bine deloc cu planurile industriei de mii de miliarde din jurul cancerului. Astia vin si iti baga pe git asa-zise studii facute pe esantioane de citeva sute-mii de cazuri, dar sint in stare sa ascunda sub pres studii serioase facute pe sute de mii de cazuri daca nu le convin rezultatele.
3. Excelent, nu stiam de dr. Marginean. Nu o fi el oncolog, dar pare interesant blogul. Desi cu o prezentare de doi bani...
Am auzit de povestea cu plombele. E bazata pe statistici obtinute de-a lungul unei perioade indelungate, problema e ca intotdeauna se pot invoca alti factori pentru aparitia cancerului...
Am zis eu vegetarieni? Iar tu dai ca referinta un site romanesc care citeaza un studiu AL UNEI FACULTATI?
El chiar e in metastaza locala. ceea ce din cate am citit ca asta inseamna ca tumoare incepe sa se extinda spre toate organele. iar primul e ficatul, incet incet trece de la metastaza locata, la cea de distanta (la inima) apoi finala asta inseamna (creierul)
Oamenii buni nu e nevoie sa va certati, tatal meu alimentatia sanatoasa nu ii mai ajuta cu nimic. El nici macar nu poate manca, nu are pofta de mancare. Tumoarea este foarte avansata, sa extins pana la ficat, e in faza a 4a a boli.Dar aceasta boala si intro singura saptamana poate ajunge de la Metastaza Locala la Metastaza Finala! Tatal meu a fumat 40 ani si i-a placut mereu petrecerile, sa bea un paharel. Tumoarea lui avanseaza foarte rapid din cauza asta. Bine ca suntem romani, romanului ii place carnea grasa, nu suntem noi oameni cu diete si toata ziua mancare sanatoasa. Toate astea face ca tumoarea sa se extinda foarte rapind. As urma sfatul doctorului de mai sus da crede-ma ca daca stau sa iau sa citesc o carte sa ma uit si sa cumpar pentru alimentatia lui nu stiu daca voi mai avea timp sa mai stau cu el. Eu voiam doar sa stiu si in cazul in care o persoana de numai 54 de ani a ajuns in ultima faza, sa extins pana la ficat, este intr-o metastaza locala se mai poate face ceva, inainte ca sa ajungem la metastaza finala? Nu pot lua legatura cu doctori din Romania sa ma interesez de un doctor de la noi din tara pentru ca tatal meu pana in Romania nu rezista sa ajunga, iar statul italian nu ne permite sa il trasporte in alta tara cu cel mai rapid trasport, doar daca semnam, il luam si il ducem noi pe propria raspundere. Eu repet vreau sa stiu daca se mai poate face ceva, si daca citostaticele si chemiterapia ajuta la ceva cancerului sau ajuta ca sa simta dureri?
"Bine ca suntem romani, romanului ii place carnea grasa, nu suntem noi oameni cu diete si toata ziua mancare sanatoasa." Complet gresit. Pai daca tu la 20 de ani ai mentalitatea asta, ce sa ii mai ceri tatalui? Nu stiu cum e treaba in Italia, dar intereseaza-te de ulei de cannabis/marijuana medicinala. Daca tot i-a placut sa fumeze 40 de ani, macar sa ii faca si bine acuma la final. Nu te astepta la minuni, dar mai ales nu il luati pe nu in brate si considerati ziua de azi prima a restului vietii voastre. Lasa' ca sintem romani si mincam nasol samd...
Poate sa faca si chemoterapie, asta i-ar prelungi viata, dar calitatea vietii in timpul chemoterapiei e intr-adevar scazuta. Intrebati medicul daca mai are rost sa faca tratament contra cancerului sau doar tratament paleativ.
Cat priveste dieta lui Marginean, ala minte cum respira, de ex. ca vegetarienii n-ar face cancer. Vezi pentru detalii http://www.abc.net.au/......962359.htm
Marginean si-a gasit un public de pocaiti, care in general habar n-au de stiinta, pe care sa-l prosteasca. Tot ce le flateaza prejudecatile e pentru ei "dovada stiintifica".
Marginean din moment ce acorda astfel de sfaturi (dieta care ar trata cancerul) e o hiena profitoare, iar din moment ce e medic, probabil sufera de psihoza.
De fapt chiar ca e sonat, deoarece un vis in care sarea garduri l-a oprit sa faca stagiu cu un anumit profesor. Daca el considera ca visele ii trimit porunci dumnezeiesti dupa ce absolvise facultatea de medicina, iti dai seama ca e un zevzec.
Ca diploma o fi medic, dar ca mentalitate e un primitiv. D-asta prima dovada anecdotica iesit in cale i-a dat peste cap toata cunoasterea stiintifica insusita in facultate.
"acel "doctor" de la cluj e unul din criminalii care ar merita cu varf si cu indesat sa isi petreaca restul zilelor dupa gratii. Cu toti ceilali 4 care spui ca sunt pe langa el
a vindecat cancerul... minciuni ordinare spuse cu mult tupeu de insi lipsiti de cea mai vaga urma de umanitate si moralitate
Daca crezi acele minciuni inseamna ca nu ai avut, din fericire, contacte directe cu cancerul. Sper sa nu ai vreodata, si sper ca daca vei avea, sa nu apelezi la criminali ca si doctoru de la cluj de care zici"
panteahoria22, http://forum.softpedia.com/topic/904586-the-science-delusion/page__st__2052
Buna,
Nu sunt medic, nu vorbesc deci in baza unor studii medicale. Parerea mea nu ar trebui luata ca atare, ci ar trebui intai studiata un pic directia si apoi luate deciziile personale.
Spre deosebire de doctorandus care pare sa aiba niste cunostinte in domeniu, am vazut o serie de documentare care dau vina pe alimentatie si altele de genul acesta.
Daca ma intrebi personal, parerea mea ar fi ca, daca vrei sa faci ceva, sa te uiti un pic, in ordinea urmatoare la:
1. Sa citesti cartea "Studiul China" de unul Campbel parca - aici explica un pic faza cu cancerul si alimentatia, iti povesteste despre diverse experiente, despre studiul din China si inca niste chestii pe langa.
2. M-as uita la urmatorul documentar: https://www.youtube.com/watch?v=uy1__XsvvXE - care are avea ca sens sa iti intareasca convingerea pe o parte (nu pot sa zic ca sanatoasa sau nu) a alimentatiei, dar nu trateaza problema cancerului.
3. As studia un pic site-ul: http://drcalinmarginean.blogspot.com.au/ - mai cu seama m-as uita la majoritatea materialelor video - pentru a intelege modul de schimbare al dietei si al modului de a vedea lucrurile si as incerca sa il contactez.
4. As incerca suplimentar sa ma duc la cabinetul aura-vita.ro
Oricum ar fi, nu exista absolut deloc un punct comun al doctorilor cu privire la cancer in ziua de astazi. Ceea ce unul iti poate spune ca merge, celalalt iti poate spune ca nu merge.
Una dintre abordari ar fi ca in general cancerul este de fapt o boala a carentelor alimentare. Dar altii explica cum ca aceasta boala poate fi generata si de probleme stomatologice. Daca se lasa vreun dinte mort inauntru sau se ii se pune plomba, uneori pot fi contaminate, etc.
Oricum ar fi, eu personal as incerca sa merg la un medic care sa vada holistic treaba decat tintit.
Personal cred ca da, mai exista sansa. Doctorasul din link, calin margineanu explica ca exista aproape 100% sanse de vindecare stadiile 1 si 2, 80 % stadiul 3 si 40% stadiul 4. Dar... poate e bine sa discuti cu el. E abordabil si pe email.
Vezi ce i-am raspuns lui KodrutZ.
Buna,
Tu cauti un raspuns direct. Desi nu am studii in domeniu, cum spuneam, imi dau cu parerea:
1. Raspuns la intrebarile rale: ideea ca citostatice si radiatii par a fi foarte toxice pentru corp si ca urmare ele vor incerca sa otraveasca tumoarea prin otravirea intregului corp. Trebuie sa iei in calcul si ideea de supravietuire la 5 ani. Cam asa sunt prezentate rezultatele. Daca traiesti 5 ani si o zi dupa, esti considerat dpdv medical, vindecat.
2. Cu privire la contactul cu acel Margineanu, ti-am spus ca ii poti scrie un email, eventual un telefon in cel mai rau caz. Ii trimiti omului analizele pe mail si vezi ce spune. Are un asa numit "protocol" si vezi ce se intampla. Un email in care sa descrii situatia nu inseamna mare lucru.
3. Nu cred ca vreunul de pe site poate sa se pronunte asupra faptului ca tatal tau sa faca sau nu cura cu citostatice. Nu o lua ca rezolvare. Personal am cunoscut persoane care au murit de cancer cu citostatice. Curele cu ele sunt cu adevarat dure. Acele persoane nu mai traiesc. Cunosc si o persoana la care cancerul a intrat in remisie si asa este si in prezent.
4. Personal sunt de parere ca acum doar o dieta poate sa dea rezultate favorabile.
5. Daca o persoana nu intelege ca trebuie sa schimbe modul de viata, abordarea etc, practic prin atitudine nu a realizat gravitatea situatiei, atunci acea persoana are sanse scazute la vindecare.
anonim_4396 întreabă:
alexxyaSweet întreabă: