Trebuie sa-si monitorizeze tensiunea macar in primele 3 luni ale tratamentului. Cumparati un tensiometru si luati-i tensiunea macar zilnic, daca nu de doua ori pe zi. Si atentie la Tramadol - e un compus morfinic care ii poate da ameteli si stare proasta.
Daca se simte rau sa intreupa imediat tratamentul dat de doctorul reomatolog. Si bineinteles sa-i comunice acestuia ca s-a simtit rau, ii va da alt tratament. Oricum doctorii dau tratamentele prin incercare, adica la un pacient ii poate prii un tratament (fiind in aceiasi situatie) iar la altul nu, de aceea trebuie sa/i comunice doctotului, si intre timp sa intrerupa acest tratament, sa ia numai medicamentele pentru tensiune.
Stiu ca aceiasi problema a avut/o si bunica mea cand a venit la tratament la recuperare si a dat peste o doctorita cu prea mult exces de zel, si bineinteles ca a intrerupt tratamentul dat de ea, si i/a spus, si a incercat alt tratament cu alte medicamente (mai putin puternice cred). Stiu ca pentru tensiune lua si ea tot enap si tertensiv.
Carmen133 întreabă: