| NuDauNiciunNume a întrebat:

Buna. Tatal meu se simte foarte rau, tuseste continuu non stop de mai multe luni si nu vrea sa se duca la doctor. De vreo 3-4 ori a si cazut pe jos si atat de tare m-am speriat, in fiecare secunda stau cu teama ca nu cumva sa se intample ceva, iar cand incepe sa tuseasca ma sperii groaznic. Parintii mei s-au despartit, deci nu are cine sa ii zica altceva. Ce fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Vaduvaesty123 a răspuns:

Buna pentru tuse ii poti da pe baza de plante
Un sirop de la dr.max sirop de pin si propolis este foarte bun si ceaiuri cu lamaie si miere

| DeMicUnCălător a răspuns:

Imi rupi inima.
Imi pare nespus de rău!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca e ceva pneumonie sau apa la plamani risca sa faca complicatii, sa nu fie ceva mai grav, cancer, tbc.
Daca are tbc faci si tu la un moment dat.

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Du-te tu la medicul sau de familie și roaga-l sa vina acasă sa îl consulte.

| cristi202 a răspuns:

Neapărat la medic, la urgente! Cu caderi/leșin e foarte posibil să fie pneumonie. Daca nu merge la medic de urgență, poate ajunge la complicații urite. Nu îți doresc sa apelezi la medic abia cînd va scuipa sange, in ultimul moment, aia înseamnă hemoragie interna, și poate atunci sa isi piarda viața. Tatăl meu a trecut prin așa ceva.

| Vântulalb a răspuns:

La urgente. Dar cand mai cade, cheama ambulanta sa il ia. Atunci vrand-nevrand va merge.