anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna, te poti da cu crema anticelulitica pe abdomen?
(Am 13 ani) mersi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Daria1998 a răspuns:

Cremele anticelulita nu elimina celulita ci doar o amelioreaza, cel mai bine ar fi daca vrei sa dai jos burtica, sa consumi mult mai multa apa si in fiecare dimineata sa bei cate un pahar de apa cu lamaie pe stomacul gol. Incearca sa faci multe abdomene si EVITA mancarurile bogate in carbohidrati precum :paste, paine, cartofi prajiti, carne prajita si pizza.

Dar.
Avand in vedere ca ai 13 ani tu esti in crestere si nu e bine sa slabesti de pe acum sau sa folosesti astfel de creme. Muschii tai se vor intinde si poti sa te mentii mai departe.

Multa bafta su sper ca te-am putut ajuta!

7 răspunsuri:
| Raniaa a răspuns:

Bună! Din punctul meu de vedere cremele anticelulitice sunt cea mai mare " vrajeală" vândută. În primul rând, tratează celulita prima dată din interior iar mai apoi din exterior. Pe româneste ai mare grijă ce mănânci, încearcă să o arzi cât mai sănătos posibil şi fă sport! Astea sunt singurele lucruri care te vor ajuta cu adevărat.

| Ralukafay a răspuns:

In primul rand, daca ai 13 ani nu cred ca ai voie sa folosesti astfel de creme, vezi ce scrie pe crema sau pe hartia din cutie lui.
In al doilea rand, vezi ca o sa scrie pe tubul in care este crema(sau ce-o fi cel in care e crema) unde ai voie sa o aplici si unde nu.Pe tubul cremei va scrie sa feresti ochii, adica sa ai grija sa nu te dai si pe la ochi cu ea, pe tub va scrie"NU LASATI LA INDEMNA COPIILOR(crema).
In al treilea rand, intreaba-ti parintii sau doar pe mama ta daca iti da voie sa folosesti astfel de creme.

| Ana1687 a răspuns (pentru Ralukafay):

Sincer mama mi-a dat acest sfat

| Ralukafay a răspuns (pentru Ana1687):

Mama ta te-a sfatuit sa te dai cu crema anticelulitica?

| Ana1687 a răspuns (pentru Ralukafay):

Da

| Ralukafay a răspuns (pentru Ana1687):

Te-a sfatuit rau.Adica acea crema anti celulitica ti-ar putea face rau pentru ca esti mica.Deci,eu ti-as recomanda sa nu faci ce te-a sfatuit mama ta.

| Beuca_Andrei_2001 a răspuns:

De ce nu. Si citeste prospectul.