| aslak a întrebat:

tensiunea 12, 7 cu 7 e buna? =DD ca am avut ceva probleme cu tensiunea si mi-am luat tensiunea si mi-a iesit 12, 7 cu 7 si nu stiu sigur daca e buna sau nu happy, inainte de asta cand mi-am luat-o, cu vreo luna in urma aveam 11 cu 6...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu trece de 13 e buna.

| aslak explică (pentru anonim_4396):

Asta e... am avut campionat la fotbal si am fost foarte suparat angry laughing aveam tensiunea 13. nu m-au lasat sa joc... multumesc de raspunsuri.

| anonim_4396 a răspuns (pentru aslak):

laughing Asta chiar e tare. Tensiunea creste de la stres asa ca nu te mai stresa daca vrei sa joci fotbal laughing.

| aslak explică (pentru anonim_4396):

Da. dapoi stresu tot crestea inainte de un meci... ca "nu`mi ies iar astea bine, iar nu joc " si na. acum ma mai controlez inainte. ca vad ca imi iese bine... big grin

| TiffanyღBJ a răspuns:

E buna