Nu te baza pe nicio pastila "miraculosa", sunt majoritatea escrocherii vandute la super-pret!
slabitul nu se fac cu pastile ci cu regim si sport!
promisiuni mincinoase exista pe toate drumurile, care mai de care vand prostii mai mari sau mai "tari", mai ieftine sau mai scumpe
slabitul se face prin dieta nu prin pastile placebo
Ideea este că am 1.64 și 60 de kg, am incercat luni de-a rândul da ajung la 55, nimic nu funcționează, nu pot sa scad sub 60. Am ținut deficit caloric, sală de 5 ori pe săptămână. Acum doar caut o părere legata de aceste pastile, nu am nevoie de sfaturi despre slăbit, că pe alea le știu și eu.
M-am uitat si eu acum ce gen de site-uri promoveaza aceste pastile aduse de tine in discutie, ce sa vezi numai siteuri obscure cu recenzii false! deci iata cata incredere trebuie sa ai in pastile care promit slabitul la fel de multa incredere ca in anumite pastile care iti promit ca faci muschi stand in fata tvului sau pentru cine isi aduce aminte reclamele de genul acelui dispozitiv care iti facea masaj la abdomen si promiteau ca ai sa ai patratele in cateva zile
Nu merg.
Ca sa slabesti trebuie sa reduci pofta de mancare ca sa mananci mai putine calorii, doar asa se slabeste, sau sa arzi mai multe prin sport, altfel e iluzie.
Si ca sa reduci pofta de mancare se ia Ozempic sau Trulicity ori Saxenda.
Primele doua se dau de diabetolog dar sunt inactive pe diabet la sanatosi, ultimul e doar pentru slabit si se da si de medicul endocrinolog nutritionist dar si diabetolog.
Eu am slabit asa boiereste, fara efort, mancam de la sine mai putin si am slabit linistit.
Dupa ce opream luam la loc, apoi iar luam din asta, iar dadeam, si asa ma mentineam in greutatea buna!
Nu asteptam sa sar peste, la 1, 7 m aveam 69 Kg si deja era cazul sa dau jos, am dat la 61, am pus iar pana la 69, iar am dat, si asa nu avansam.
Deci nu e nici o problema daca dupa slabire si intreruperea alora, vine iar pofta de papa in plus ca inainte cum zic unii.
"aaaa dupa aia mananci iar ca inainte", pai nu conteaza, ca apoi iar dai jos, nu avansezi.
Râd ca sunt prost!
Nu Există slăbit sănătos cu Pastile. Nu există slăbit cu "ceaiuri naturiste"
Nu există slăbit doar să mănânc căci? Dece? Grăsimea noastră de pe corp nu se evaporă și nici nu dispare nică ieri de ce! Căci nu este niciun efort reale și Adevărată și când spun efort ma refer la sport si mișcare activitate fizica sport si alergat nu Există slăbit cu rețete "minune" cu (cea mai nouă prostie am citit-o acum ceva vreme
) cică un ou pe zi
ce naiba in câteva zile deja leșinatos direct cu targa la Doamne ferește te duce la spital. Toate Păstăile"minune"care vă mint ăsta cu "slăbit" ști ce face cu voi? Va ditstruge întregul sisteme imunitar va distruge întregul stomac va distruge sănătatea ma distruge celulele și va otrăviți știți de ce? Căci nu există cu Adevărat in Viața reală "pastile de slăbit" sau alte "rețete" "minune băbești
"
Eu nu râd de tine dacă râd de tine sa dea Dumnezeu să ma calce mașina sa nu crezi ca râd de tine eu râd de faptul ca ăștia "medici astăi" care scot pe piață și in farmacii otrăvurile astea căci asta sunt nimic altceva bun pentru Sănătatea omului cu Adevărat mint oamenii își bat joc de sănătatea si viața lor otrăvesc oamenii cu tot felul de cancerigene și tot felul de prosti si la naiba de rahaturi care le fac reclame la tv și peste tot pe internet și le face praf sănătatea oamenilor se trazește omul cu diabet și totul felul de probleme de sănătate fin cauza la "medici" ăștia bolnavi mintali care scot numai rahaturi pe piață să-și facă un profit îmbolnăvit oamenii nevinovați Uităte sa vezi cu ochii tăi câte fete tinere și-au pierdut viața din cauza la otrăvurile astea că-și doreau o sulietă ma rog burta mai mic Dumnezeu știe ce era in capul lor și copii ăia nu sunt astăzi iar toate companiile lor fantomă care se susțin între ei să distrugă Sănătatea omului nu-ți vor spune Niciodată Adevărul ca ei își bat joc de Sănătatea omului
Nu există slăbit fără sport și mâncare sănătoasă fără cipsuri fără fumat băut și alimentație haotică să mănânci amestecat și habotnic
Sport activitate fizică alergat si slăbești.