| Danaaaaaa17 a întrebat:

Știe cineva de ce am dureri in partea stângă jos? gen pe moment mă doare foarte tare încât nu mă pot mișca, peste câteva minute imi trece,apoi durerea revine, e ceva grav? Ar trebui sa mă duc la medic? (Țin să precizez ca la ce doctoriță de familie am o să zică că sufăr de 7 boli )

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| razzviy a răspuns:

Daca se intampla de multa vreme, ar cam fii cazul sa te duci, in stanga jos... s-ar putea sa fie poate rinicii, daca e pe la spate durerea, daca nu poate intestinul... nu stiu eu prea multa anatomie, dar cand ceva e atata de dureros nu mai sta pe ganduri si mergi la doctor, daca cel de familie nu isi face bine treaba, cauta altul, sau du-te si fa-ti o radiografie, sau un consult la o policlinica, ceva de specialitate, si acolo vezi de trimitere la spital, daca chiar e ceva grav.
#Insanatosire

| Aannonimm a răspuns:

Acelasi lucru a avut si verisoară-mea si a stat cam mult fara sa mearga la un consult medical si a avut complicatii, a aflat ca are hernie de disc a fost operata acum un an, eu zic sa mergi la spital si sa iti faca un consult la urgenta sau la un doctor particular sa iti faca o ecografie abdominala totala si asta poti cauta pe net site-ul www.romedic.ro selectezi ecografie si localitatea, si nu costa mult intre 230-250 lei, poti incerca daca zici ca nu ai o doctorita de familie tocmai buna, bani nu conteaza, conteaza sanatatea ta, sa iti fie de bine pa pa! :)

Răspuns utilizator avertizat