| KatyKat a întrebat:

toata vara nu mi-a venit ciclul, acum a venit pe la sfirsitul lui august, cred ca a fost o pauza, sau ceva de genu' ca am auzit la mai multi asa au fost, ba chiar si o jumatate de an, deci va mai fi asa pauze? si ce chestii mai stiti despre ciclu, ce se poate de facut cind ai, si ce NU?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa te ingrijorezi.Ciclul tau inca nu este regulat si se pot intampla oricand chestii de genul asta. Dar daca "pauza" dureaza mai mult de jumatate de an este cazul sa mergi la un ginecolog.

2 răspunsuri:
| curiozitatea a răspuns:

Nu treubuie sa iti faci griji. poate sa iti vina si de 2 ori intr-o luna.asa am auzit! depinde de organism. stai calma. inca probabil nu ti s-a reglat data in care trebuie mereu sa iti vinahappyde multe ori intarzie, vine mai repede, depinde! funda?puppy dog eyes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil ca intri la menopauza