| Diana2500 a întrebat:

Buna.
Tocmai de m-am mutat in Timișoara și vreau să îmi achiziționez o noua pereche de ochelari de vedere, am analizele făcute în alt județ dar mi s-au părut cam mari preturile și aș dori să știu se unde as putea sa mă duc să dau comanda de ochelarii in baza analizelor la un preț decent (nu Lensa).
Ce recomandări aveți.
Mulțumesc anticipat ☺️

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Depinde de tine ce pretentii ai la rame si lentile, gasesti rame incepind de la 50 lei dar sunt urîte, sau poti gasi rame cu 1500 lei si sunt de firmă, tu stii ce buget ai si cît vrei sa cheltuiesti pe o pereche de ochelari.

| nightghost96 a răspuns:

Îți recomand cu încredere ochelari.com

Eu la ei mi-am comandat lentilele, iar ramele dintr-o optica oarecare. Manopera tot la acea optică (nu costa mult). Nu știu cum reușesc ăștia de la ochelari.com dar au niște prețuri ridicol de mici.

| dullcat a răspuns (pentru nightghost96):

Probabil nu practica adaosuri nesimtite asa cum face majoritatea, in special pentru ce e de firma (care adesea nu inseamna nimic, platesti doar brandul, nu o anume calitate).

| nightghost96 a răspuns (pentru dullcat):

Dar dar curios produsele pe care le vând sunt de firme consacrate. Lentilele mele sunt de la Zeiss. Mult mai ieftine pe ochelari.com ca la alte magazine cum ar fi Lensa. La prețul jumate chiar. Fără exagerare. Eu am rămas mască.

Cred ca le-ai putea cere dovezi sau detalii despre autenticitate, iar daca isi respecta clientii, vor raspunde.

Pai sunt originale că îți trimite cartea lor și certificatul de autenticitate. Au și sigiliul specific inscripționat pe lentile.

Super, poate ma voi interesa si eu. Tin minte ca mi-au zis despre aceste lentile la ultiml control, dar am optat pentru ceva mai ieftin.

Zeiss sunt cele mai bune după părerea mea. Sau printre cele mai bune de pe piață. În orice caz sunt acolo sus în top. Grad de subțiere 1.74. Dar au mai apărut pe piață niște lentile de la Tokai, care promit cel mai ridicat grad de subțiere de pe piață și cu filtru de lumină albastră, 1.76 grad de subțiere.