| xallesdx a întrebat:

Bună! Tocmai m-am ales cu o viroză urâtă (febra mare, dureri în tot corpul și puroi în gat) cam de 5 zile. Ce ma îngrijorează însă este ca de aprox. 2 zile a început sa ma doară partea dreapta a fetei( urechea și maxilarul). Mi-am făcut programare la un ORL dar mai durează câteva zile pentru ca stau într un oraș mic și este singurul dr. ca specialitate de aici. A mai pățit cineva? V-a ajutat ceva luat de la farmacie pana ați mers la dr? Credeți ca poate fi puroiul care a ajuns sa urce în zona capului?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da, infectia de la masea poate urca la cap, am vazut un asemenea caz cu multi ani in urma cand i s-a umflat toata fata si femeia a ajuns in spital, facand cate 3 doze de penicilina deodata, riscand sa faca meningita si sa moara.

| xallesdx explică (pentru Violleta2022):

Eu am puroi în gat nu infectie la măsea. Mulțumesc.

| 1onurSimion a răspuns:

Mergi la medicul tău de familie nu te juca cu sănătatea să-ți facă o consultație să-ți prescrie o rețetă pe baza problemei de sănătate pe care o ai.

| xallesdx explică (pentru 1onurSimion):

Nu are ce sa îmi facă, am nevoie de un control orl și sunt nevoita sa aștept pana pe 3 septembrie pentru programare...

| 1onurSimion a răspuns (pentru xallesdx):

Bine happy