| Seulbi a întrebat:

Bună!
Tot eu şi problemele mele de sănătate fără răspuns laughing).
Mi-am făcut azi analize şi mi-a ieşit sideremia 22.99 ug/dL. Medicul care mi-a citit analizele mi-a spus că e doar puţin scăzută şi nu mi-a prescris niciun tratament medicamentos. Pot lua eu vreun supliment alimentar? De aici să vină toate simptomele pe care le-am menţionat anterior (tremurat, frig chiar şi în locuri călduroase, dureri de oase, de spate, de cap, ameţeală, confuzie, oboseală constantă, etc)?
Din nou, nu caut soluţia aici, dar mă mai liniştesc "sfătuindu-mă" cu persoane care, poate, au trecut prin situaţii asemănătoare. De asemenea, în continuare aştept programările la diferite specialităţi, pentru a afla cauza problemelor.
Mulţumesc!

O seară frumoasă tuturor! ♥

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Alimente bogate în fier sunt: spanacul, urzicile, lintea, fructele uscate, ouăle, carnea, ficatul, vinul. Nu este necesar sa iei tratament daca asa a zis medicul dar macar sa mananci ce am scris mai sus.
Poti, intre timp, sa te duci si la alt medic! Mai multe pareri, mai bine.

2 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu cauta solutia aici ca nu suntem medici, uite ce ti a spus cineva ca mori in 3 zile, si a batut joc de tine, tu trebuie sa mergi la medicul de familie sa ceri sfaturi nicidecum pe TPU.

| BaiatulBine a răspuns:

Daca pb sunt aparute recent, poate fi o corelatie. Daca nu, e ceva ce ai avut mereu din cauza BIP. Detalii aici:
https://www.youtube.com/watch?v=jAGSAokqbWo