| AFC a întrebat:

Buna Tp!

De ieri 30.03. 2013 a inceput sa ma intape inima, dar doar atunci cand merg, cand stau in pat nu am nimic.Credeam ca peste noapte o sa-mi treaca, dar nu, tot ma doarte si acum cand merg.Tin sa va spun ca merg la sala de vreo 6 luni si iau ceva proteine de aproape 3 saptamani. Sa fie din cauza proteinelor?
Va rog sa-mi dati ceva sfaturi, Multumesc
Am uitat sa va zic am aproape 17 ani

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Ar trebui sa ceri parerea unui medic, eventual sa iti faci un EKG

| Azµre a răspuns:

Proteinele! NU se ADMINISTREAZĂ sub 18 ANI.
Proteinele nu se administrează dacă ești anemic, dacă ai probleme cu inima, rinichiul, ficatul, dacă ai avut hepatită sau alte boli!
Renunță la ele, fă un set de analize. Nu e de glumă!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Logic ca din cauza proteinelor.Incetati sa mai consumati cacaturile astea! Voi vreti in 3 luni sa aveti un corp ce este lucrat in 1 an sau 2 ani de zile.Da un search pe net si cauta acolo despre proteinele astea...sunt tot ca un fel de steroizi numai ca sunt mai inofensivi.O sa ajungi sa devii dependent de asa ceva si nu e bine.Proteinele sunt produsele ce le condumi din alimente, nu din ce bei tu!

| Cosmin86 a răspuns (pentru anonim_4396):

Esti complet pe langa, apuca-te de sah

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vad baieti de varsta ta la sala unde merg, mici de statura cu inceput de masa musculara bine nu mare dar in dezvoltare si ii vad cand baga in ei anumite proteine.Sau alti baieti trecuti de 20 de ani care au un corp dezvoltat de muchi nu ca fac ei sala, stimuleaza cu proteinele astea si nu e bine.Tu te duci la sala sa bagi muschi sau te duci pentru mentinere? Eu ma duc pentru mentinere, mai mult fac cardio decat ridicare de greutati...

| Azµre a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu vor înțelege niciodată... că organismul suferă când îi dai cu prafuri în el. Una e să asimileze proteinele pe 1 săptămână natural și una e să le dai pe toate într-o zi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si inca ceva, la varsta ta mai bine te-ai duce sa practici un sport:inot, basket, nu sala.Sala ai timp sa faci de la 20 de ani asa 19 ani, pana atunci mai bine ai practica un sport inca esti in crestere.Voi astia adolecentii nu mai aveti rabdare, vreti totul sa se intample rapid.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Numai consumaţi prostii de-astea de proteine, fac rău!
Mergi cel puţin şi până la medicul de familie, dacă este necesar îţi va da bilet de trimitere către cardiolog.
Te pup!

| Cosmin86 a răspuns (pentru anonim_4396):

Esti pe langa si tu

| IlincaToma a răspuns:

Raspunsul exact il vei gasi la medic! Daca durerea persista mai multe zile trebuie sa mergi neaparat la doctor, spune-i despre proteine, iti va recomanda un set de analize si probabil te va trimite la un cardiolog!