1. Du-te la medic, neparat! Am o colega, care a patit asa, a ignorat in prima faza, pana cand incepea sa o doara si sa o manance in acelasi timp, ca si cum ar fi inflamat. Era o inflamatie, de la mizeria intrata sub unghie, langa unghie, printr-o gaura micuta, pe care nici n-o vezi. AU bagat-o in urgenta, au operat-o, iar acum e bine. Nu e mare branza, dar e neplacut, si poate cauza probleme de genul si la alte degete, sau chiar la toata mana.
2. Probabil e de la articulatii. Este o crema, "Laba ursului", o gasesti in farmaciile naturiste, la un pret destul de OK. Unge-ti degetul cu ea, vei simti ca arde...cand nu mai simti ca arde, unge-l iar. Stiu ca suna patetic, dar functioneaza. E crema minune o. O.
Baftaaa!
Azi am avut cros si am mers bineinteles si cand am facut cursa o fata sa impiedicat si sa cracanat si mam izbit de curul ei si am aterizat cu degetul mic de la mana dreapta stramb si mi s-a umflat (nu chiar tare desi pot sa misc degetul putin) ce imi recomandati. URGENT MULTUMESC ANTICIPAT