| sylar2007 a întrebat:

A facut cineva din Bacau analize la regina maria? si daca da vi s-a intamplat sa vi se greseasca analizele?

am scris la categoria asta pentru ca intrebarea vine din dragoste si daca obtin cateva raspunsuri care sa ma linisteasca ma voi gandi si la sex deci cuprind si dragoste si sexbig grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| 23partyboy a răspuns:

Aparatele de laborator din Romania se etaleaza zilnic si se verifica periodic de organe competente, erori pot sa apara cand prod patologice nu sunt colectate corect, stiu eu o urina intr-un recipient nesteril etc. iar daca si asa apar rezultate dubioase se repeta analiza

| RetardedRacoons a răspuns:

Ai mare grija. Mi-am facut eu analizele acolo si m-am ales cu o grava durere in ****.

| sylar2007 explică (pentru RetardedRacoons):

Ti se potriveste numele, eu vb serios daca tu nu stii ce inseamna sa raspunzi serios atunci vb cu theretardedmotherofracoons