"se intampla din ce in ce mai des sa ma trezesc inconstienta"
e clar că e de mers la un medic, unde mai pui că zici "nu mai recunosc pe nimeni". E posibil să nici nu mai recunoști drumul spre acasă...
https://www.tpu.ro/......unt-unori/
Nu
Atunci ai o problema destul de tampita, si cu un potential serios sa devina grava, ce ar fi sa te duci tu la doctor?!?
stiu, aberez, sugerez doctor, dar cum imi permit asa o aberatie?!?
De doua ori in viata am patit asta si a fost horror. Imi inchipuiam ca niste hoti fura din cealalta camera si eu nu ma puteam ridica sau striga. De la oboseala excesiva se trage
Nu stiu daca la tine poate fi un vis in vis dar intr-un fel constient. La mine cel putin, aveam vise in care visam ca visam ca ma aflu exact in pat si totul era ca si cum ar fi real, si tot asa nu ma puteam misca eram parca lipit de pat si eram atat de greu, dar la un moment dat contiinta imi spunea ca e un vis, si incercam constient sa ma trezesc si abia atunci ma trezeam si vedem realitatea. E posibil ca si tu sa ai un vis in vin, si sa fii pe jumatete constienta si doar atunci cand te trezesti sa iti revii din somn. Adica in concluzie nu trebuie sa te sperie nimic la asta. Daca ai probleme cu frica, te sperii mai din orice, esti anxioasa sa stii ca d-aci ar putea veni si chestia asta. Nu te mai uita la filme de groaza, sau nu mai citi povesti de groaza sau ce te face pe tine sa iti fie frica.
La faza aia cand te-ai trezit brusc si nu te puteai misca este din cauza la oboseala cel putin la mine este asa, cand ma trezesc de dimineata si sa zicem ca stau in plapana ma cuprinde o caldura/oboseala si imi vine sa adorm, cat as putea sa tin eu ochii deschisi nu pot ma ia somnu ma trezesc si nu ma pot misca...Eu zic ca o fi de la oboseala ca mere mi-se intampla daca sunt obosit
Deeaandreea9156 întreabă: