| byby965 a întrebat:

a inceput sa imi creasca maseaua de minte si ma doare ingrozitor. Ce pot face pentru a-mi calma durerea?
Stiu ca cea mai buna idee este sa ma duc la dentist dar in preajma sarbatorilor nu cunosc nici un dentist disponibil.
Astept raspuns!
Multumesc happy
Dau funda:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| OnciuAdrian a răspuns:

Ia-ti un algocalmin ceva.te ajutawinking

3 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Până mergi la stomatolog, pentru a atenua temporar aceste dureri, poţi să foloseşti ( cu respectarea Prospectului ) unul dintre următoarele medicamente : Ketorol/Ketonal, Algocalmin/Algozon, Nurofen ( simplu sau forte ), Ibuprofen 400/Markofen, Ibuprofen 600 ( dacă durerile sunt foarte puternice ), etc.

Sărbători fericite!

| Hexiled a răspuns:

Pai cred ca ar fi cel mai bine sa stai in casa si sa dorimi asfel oarecum iti va mai lua din durere.Si pe mine m-a durut cand mi-a crescut dar nu asa rau
La multi ani!

| emilitalia a răspuns:

Parerea mea este ca fiind in preajma sarbatorilor si negasind pe nimeni asa cum spui tu, sa tragi o fuga pana la farmacie si sa le explici acolo ce si cum. Sarbatori fericite si... fara dureri.