| nico097 a întrebat:

Buna TPU.A mai avut cineva aceasta problema? Ma confrunt cu o ciuperca de aproape 4 luni la degetul mare de la picior.S-a intamplat totul de la incaltaminte.Degetul s-a mai desumflat dar tot puroiul a intrat sub unghie,acum unghia este galbena, si pielea rosie.Am fost la doctor mi-a dat tetraciclina,niste unguente, chestia este ca durerile au disparut dar am o mancarime greu de suportat.Cum se procedeaza in cazul asta imi va scoate unghia? Sau aveti idee cum sa scot puroiul de sub unghie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| KodrutZ a răspuns:

Impacheteaza cu foi de varza, schimba la 8 ore. Macar peste noapte daca se poate. Cu siguranta exista si o solutie mai eficienta decit varza, varza e excelenta la inflamatii/cicatrizare.

| nico097 explică (pentru KodrutZ):

Eu acum mai incerc si cu un leac spus de cineva, daca ii spun doctorului se amuza dar a dat rezultat in 3 zile cat n-a dat cu tratamentul lor in 3 luni. Miez de paine mestecat si cu sapun de casa si putin ulei si se pune 24 ore pe rana acum chetsia e ca iese din puroi dar a intrat mult sub unghie.Doctora spune ca daca nu se trage dupa 5 zile cu antibiotic si crema aia data de ea imi scoate unghia, mai bine daca e sa cada natural dupa parerea me anul e ok sa scoata unghia fortat.

| KodrutZ a răspuns (pentru nico097):

Da, clar. Interesant leacul. De multe ori ride doctoru' daca ii zici, dar cind vede rezultatele ii cade fata...

3 răspunsuri:
| Ercjiaai a răspuns:

Am patit acelasi lucru. Incearca cu exoderil. La mine a functionat.