| WildLatte a întrebat:

A slabit careva de pe aici cu faimoasa dieta Dukan? Daca da, cate kg si in cate zile? Am inceput dieta de 2 zile, sunt in perioada de atac, am respectat toate regulile, dar cantarul nu arata nici macar -250 g. E normal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| dannyel86 a răspuns:

Cu Dukan nu slabesti in zile numarate pe degete, ci in cateva luni in care trebuie sa respecti cu strictete regimul respectiv. Cu toate acestea, ulterior apar probleme de sanatate pe care nu le aveai, asa ca, daca tii dieta Dukan dintr-un simplu moft, ai face bine sa te opresti. Am prietena care a slabit mult cu Dukan, dar acum se plange de probleme de sanatate, pe care nu si le-a dorit. Cu o dieta simpla (renuntat paine, zahar, portie redusa in farfurie si putina miscare), ar trebui sa dai jos cam 500g pe saptamana. Tu vrei 250g in 2 zile? E adevarat ca e regimul Dukan, dar nu te astepta la minuni.

1 răspuns:
| Cristinaaa57 a răspuns:

Nu face prostia asta! unii au ajuns in spitale sau chiar au murit