Cel mai simplu poti scapa de hemoroizi cu o crema de tataneasa produsa de cera sibiu alaturi de un regim alimentar fara alimente iuti sau usturoi si ca o continuare a dietei pentru ca tratamentul sa-si faca efectul va trebui sa mananci alimente cu multe fibre gen cereale integrale, paine de secara sau paine integrala alatri de cel putin 2-3 l lichide/ zi, fara sucuri acidulate sau alcool dar si de evitat a sta mai mult de 3-4 ore pe scaun la birou sau acasa, mai multa miscare trebuie si intr-o saptamana doua vor disparea simptomele.
Manifestarile hemorizilor sunt: durere in zona anala, prurit in zona anala si ceva usturimi care sunt de regula mai mari atunci cand se consuma bauturi acidulate, alcool, usturoi, si alimete iuti.
Mersi pentru copy-ul de pe google. Dar eu voiam sfaturi de la cineva care chiar a trecut prin asta.
Nu e niciun copy de pe gogole eu chiar am trecut prin asta, si iti mai pot spune ca medicamentele din farmacie nu au avut niciun rezultat de-asta am si folosit crema de tataneasa. Si ce am scris in primul raspuns a fost ce am facut ca sa-mi treraca in maxim 3 saptamani iti trece sigur.
gabrielllle întreabă:
anonim_4396 întreabă: