Acel "chiorait" mai mult ca sigur este provocat de nehranire... Avand in vedere siimptomele, as vrea sa te intreb daca ai buzele si liomba crapate. Din simptomele zise de tine e posibila salmoneloza... adica intoxicatia alimentara cu salmonella. E necesar un consult clinic amanuntit, asa ca cel mai mine e sa te duci la medic! Succes si insanatosire grabnica!
Du-te la spital, sau la medicul de familie, poate te ajuta un vecin sa mergi sa altcineva. Insanatosire grabnica
Doar sa va intreb, voi ati mai patit asa? Dar nu am mentionat un lucru, imi "chioraie" (Nu stiu cum sa spun sa nu sune asa urat) burta, sau matele nu stiu, dar TARE de tot, se aude foarte tare.
Gata, deci am fost la medic si nu mi-a dat nimic, a spus ca va trece in 4-7 zile. Si da aveai dreptate, am salmoneloza. Doar ca nu imi place ca abia pot sa mananc. In fine eu astept sa treaca.
Da, au trecut cateva zile si ma simt mult mai bine, in sfarsit pot sa mananc si sa umblu, nu ca nu puteam dar cum am spus, ma luau ametelile si durerile mari de cap daca ma ridicam. In fine, ma simt mult mai bine.