| OsimplaFata21 a întrebat:

Buna tpu.Aceasta intrebare o adresez fetelor.Atunci cand sunt la menstruatie ma ia ameteala rau, imi tremura mainile si picioarele mele se inmoaie.Am intrebat la medic si a spus ca imi va da o trimitere la ginecolog.Dar ce sa fac eu la ginecolog cand nu mi-am inceput viata sexuala, plus ca imi este foarte rusine.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| farfuriaverdex a răspuns:

Este posibil sa fie sindrom pre menstrual și atât. Da un search în google pentru : sindrom pre menstrual. Dar dacă medicul a recomandat și o consultație, este bine sa ii urmezi trimiterea happy

5 răspunsuri:
| farfuriaverdex a răspuns:

Iti poti face o consultatie la ginecolog chiar daca esti virgina, consultatiile la gineceolog nu tin doar de viata sexuala. Simptomele respective le ai doar in timpul menstruatie sau si inainte? Si la cat timp dispar?

| OsimplaFata21 explică (pentru farfuriaverdex):

In prima zi si a doua de menstruatie.De obicei imi trec dupa ce la cabinetul unde lucrezi imi fac o injectie cu vitamina C si nospa. Daca nu trec urmatoarea zi.

| OsimplaFata21 explică (pentru farfuriaverdex):

Ma gandeam la o anemie ceva.Deoarece corpul sufera o pierdere si poate de aia. oricum iti multumesc din suflet.

| farfuriaverdex a răspuns (pentru OsimplaFata21):

Cu plăcere happy

| farfuriaverdex a răspuns (pentru OsimplaFata21):

Este posibil sa fie sindrom pre menstrual și atât. Da un search în google pentru : sindrom pre menstrual. Dar dacă medicul a recomandat și o consultație, este bine sa ii urmezi trimiterea happy

| Dumitru_Mirela_1990 a răspuns:

Pentru a înlătura amețelile din perioada respectivă îți trebuie un supliment alimentar: 2 pastile pe zi, doar în perioada respectivă: https://www.comenziforever.ro/......omen-ID275