anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna, TPU! Acum 2 ani eram batut mar la scoala si mereu imi luam palme peste cap care dureau.Acum, de o saptamana ma doare capul rau si nu prea vrea sa mai treaca deloc.Mi-e foarte frica ca de la acele lovituri am patit ceva.Este posibil, daca vorbim de o perioada asa mare de timp?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Ah,deci tu esti Rb6 ala care intreba daca loviturile usoare la cap de acum 2 ani pot avea urmari.Eu sunt foarte sigur ca nu de la acele lovituri te doare capul.Nu astea sunt ''urmarile'' care apar dupa ani de luat pumni si palme in cap. Urmarile sunt psihice, nu fizice (adica dureri). Mergi la un doctor, eu suspectez mai repede un virus.Acum o luna si ceva m-a durut capul ingrozitor incontinuu timp de 5-6 zile pana sa se instaleze o raceala care m-a pus la pat efectiv inca o saptamana.

| Liviu322 a răspuns:

Nu orea cred ca e posibil. fa un sport de contact si intoarce-o la "smecheri"

| Nonolita a răspuns:

Se poate sa fie si de la lovituri. Se poate si dupa mai multi ani de "pauza". Dar cum se spune si mai sus, poate ai racit sau ai alta problema. E bine sa faci niste investigatii (chiar daca esti numai racit) la cap (neurologie), ca sa eviti orice surpriza.

| Simpatic a răspuns:

Nu prea ar avea legatura palmele in cap cu durerea de acum. Daca ar fi asa boxerii ar avea toti dar absolut toti comotii cerebrale!