Incearca sa bei o ASPIRINA BAYER (neaparat Bayer!), efervescenta., dupa ce ai mancat, de 2 ori pe zi
Ulciorul nu dispare asa usor, am avut si eu si am impresia ca ai si tu, spune-mi daca nu stii cum scapi de el dar nu stiu sigur ce poţi avea, asta e problema
Esti cam vorbareata, ai facut o intreaga istorie, din nimic.Saracu sot, are capu calendar, cu tine prin preajmaAre respectu meu, pe cuvant!
Te-a ciupit un pui de tantar.N@ avut destula forta(cand a muscat din tine, il compatimesc), pe bune! Revenind, cum muscatura a fost atat de minuscula, ai o micuta urma sub piele.
In caz de ma insel, clar, du-te la doctor.
Doamne ajuta!
Nu pe tine, pe doctor, de pălăvrăgeală t@, Ameno!
Vai draga, ce sa zic! Fata ofera detalii, ca n use stie care ii cumva relevant pentru vreunul ditnre noi si tu deloc o faci ca vorbeste mult! Daca nu da detalii, iarasi nu e bine!
Esti un Gica-contra ce emani 'energii negative' ca sa zic asa. Mai revizuieste-ti comportamentul in societate.
Si mai uita-te la Columbo din cand in cand, sa vezi acolo ce 'paravrageala', daca aici te deranjeaza! Este foarte folsitor sa ai informatii, insa pentru cineva care traieste aici si acum, e pragmatic, mai greu... insa pe termen lung si planificari o sa stai tare naspa. in fine...
Asa mai da vai-vai~vai'o d-mine.Felicitari.Am ramas
paf-paf(foarte uimit, ce-am simtit)Doamne. Văleleu!
Ce aura călduță si primitoare, prietenoasa degaji, in jurul Tău.Bravo bravisimo
Pentru asta, orice ai spune, la adresa me@, voi accepta cu blândețe
Deocamdată
Deocamdată
Deeaandreea9156 întreabă: