| teiubescteiubescteiubescteiubescteiubesc a întrebat:

Acum 2 saptamani am fost operata de apendicita si totul a fost bine.Pe biletul de externare scrie la diagnostic:"Coproliti in lumen","Aderente Jackson" si "Apendicita acuta". Nu stiiu ce inseamna primele doua.Ma puteti ajuta? funda:*.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| justme97 a răspuns:

Coprolitii sunt corpii straini care au ajuns in lumen:exemplu:coji de seminte, samburi...Acesti coproliti au cauzat infectia prin blocarea lumenului cauzand apendicita(infectarea apendicului).
ADERÉNȚĂ s.f. 1. Legătură, lipire. ♦ Lipire patologică a unor țesuturi care de obicei nu sunt lipite între ele; bridă.la tine acesta "lipire"a unor tesuturi poarta numele jackson
sper ca ti am fost de ajutor happy

1 răspuns:
| Dyana03 a răspuns:

Pai si eu am fost operata de apendicita chiar in clasa a1a acum is clasa a4a ...Asta inseamna ca ai fost operata de apendicitaca ai primit bilet de externare (adica ai iesit din spital cu voia medicului ) si ca totu' a decurs bine si ca in zilele n care ai stat in spital ai fost sub supraveghere.Cam asa ceva oricum, deci te rog frumos sa imi dai funda plss.