| Emma24dsxd a întrebat:

Buna TPU ..Acum 2 saptamani sau mai mult, am racit ingrozitor..am iesit in frig cu parul inca ud...am avut febra, mi-am pierdut vocea, dureri de gat dabia puteam inghitii ..am avut zile in care mancam doar supe si ciorbe, problema este ca m-am vindecat dar nu mai am miros si gust ..deloc ..nici cele puternce de usturoi de exemplu.E foarte naspa si nu stiu cand o sa imi revin. Mi-e frica

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Apreciat de Editori
| Floridori a răspuns:

Raceala comuna este cauzata de peste 200 de virusuri luate din aer si in niciun caz de parul ud.Acesta este un mit, dar care este foarte bine inradacinat, din pacate si nu stiu cand o sa scapam de el...

Cat despre raceala puternica si anosmia pe care o experimentezi, cel mai probabil ai avut Covid. Faptul ca simptomele au debutat in perioada cand ai iesit cu parul ud, a fost o simpla coincidenta.

Fa-ti un test de anticorpi si o sa te lamuresti.

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pai, intre timp ai luat covid, ca asta este cel cu pierderea mirosului si gustului.

| relian a răspuns:

Ai avut covid,de la raceala aia ce o stie toata lumea sau de la gripa nu iti piersi mirosul si gustul.
Asta e ai avut covid, tia trecut, mergi mai departe. Uite inca o dovada ca oamenii nu mor de covid happy unia nici nu stiu ca au, asa cum a fost si cazul tau.Dau vina pe altceva.

Unia dau vina pe raceala, pe gripa si cand colo ei au alergie laughing de la alergie poti avea exact simptomele unei raceli

| Emma24dsxd explică (pentru relian):

Un lucru e sigur am avut covid dar mi-a trecut ca nu cred ca de la o raceala iti pierzi gust si miros 2 luni de zile! Da este naspa dar putem trece peste aceasta boala mult spus, doar cu pastile de raceala si ceaiuri, cel putin eu asa am trecut acum nu mai am nimic