| Pufarinaaa2014 a întrebat:

Acum 2 zile a fost un vant puternic si in timp ce eram afara. mi-a cazut un lemn mare de 2 m in cap. in partea stanga. si ma doare capul foarte tare. Maine ma duc la medic neurolog.
P.S : in timp ce mi-a cazut lemnul in cap alergam. si cand am cazut am dat cu capul de altceva... e complicat.
Stiti cumva ce o sa-mi facă maine neurologul? sau daca gaseste ceva. cum ar putea sa se rezolve? Dau fundita puppy dog eyes

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| euu2307 a răspuns:

După un traumatism în zona capului este important să urmărim ce simptome se dezvolta, când apar și, bineînțeles, să apelăm la asistență medicală de specialitate. Medicul poate stabili gradul de severitate al contuziei, dacă sunt necesare teste imagistice precum radiografia, tomografia computerizată sau RMN-ul și dacă trebuie instituit tratamentul.