Sa ai o cruciulita sfintita la gat tot timpul, te vei simti protejat (a). Cand ai probleme sa spui in gand rugaciunea inimii: Doamne Isuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatosul (pacatoasa). Mi-e mi-a spus duhovnicul meu asa: "Daca Dumnezeu este cu noi, nu ne este teama de nimic".
Mergi la un psihiatru pentru adolescenți sau Adulți. Îți va da pastile pentru somn! Nu dai banii degeaba crede Ma
Buna! Tu singura faci sa ai cosmaruri prin gandurile pe care le ai de-a lungul zile sau din cauza unei probleme care te framanta. Este doar un vis ciudat care ar trebui sa dispara daca incetezi sa te mai gandesti la el. Visele nu inseamna nimic si nu ai de ce sa te temi de ele. Nu ai de ce sa iti pui apa sfintita pe tine, crucifixe si sa te inchini ca nu te ajuta cu nimic asa ceva, sunt doar prostii. De-a lungul zilei, incearca sa te porti normal, sa faci ceea ce faci tu, fara sa te mai gandesti la vise.
Fa o rugaciune inainte sa dormi, chiar ajuta, daca visezi ceva animale sau oameni infricosatori da cu aghiasma in casa ( pe asta o stiu de la mamaia ), incearca sa iti limpezesti gandurile inainte sa dormi, sa te gandesti la lucruri frumoase, probabil ai avut o perioada grea
Ba fii atent fa-ti cruce la perna o rugaciune etc nu te mai gandi la nimic cand te culci gandeste-te la o plaja cu soare cu fete frumoase etc uita de tot nu te culca tarziu ia-ti un catel o pisica.