| Dianaaaaa82 a întrebat:

Bună, TPU!
Acum 3 ore am avut de efectuat o extracție dentara a unui premolar de sus, e normal sa am durere de cap și de sinusuri după această extracție? Sau e posibil sa se fi infectat sinusurile? Premolarul era cu probleme, aveam un abces cronic la el, dar medicul mi-a zis că nu e nevoie de antibiotic

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Freya1 a răspuns:

Întotdeauna doare un dinte cu probleme.
Și eu am în familie pe cineva cu infecție la mai mulți dinți și de fiecare data când i se extragea cate un dinte sau o măsea avea dureri.
Treaba e ca trebuie sa vorbești cu stomatologul si sa îți de-a calmante iar la nevoie antibiotic.

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu are treaba cu sinusurile. Macar stii unde sunt? E normal sa te doara capul. Va trece durerea intr-o zi sau doua.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Intreaba l pe medicul care ti a scos maseaua de ce ne intrebi pe noi? El stie nu noi

| Frank51 a răspuns:

Am avut 4 extracții, de MOLARI, și singurele dureri pe care le-am avut au fost durerile cauzate de acea compresă care presează gingia.

| dullcat a răspuns:

Buna.Am fost si eu azi la dentist, dar cu alta problema. laughing Da, e normal.